Vuoden 2020 Kultaisesta kompassista

16.6.2020

Alla tietoa vuoden 2020 Kultaisesta kompassista (teksti on kopioitu Suunnistusliitosta tulleesta viestistä):


Poikkeuksellisen kevään jälkeen kilpailukausi on pääsemässä käyntiin. Kultainen kompassi -cupin finaali on edelleen suunnitelmissa toteuttaa alkuperäisenä ajankohtana su 16.8. Mikkelissä osana Nuorten Jukolan ympärille rakentuvaa superviikonloppua. Samana päivänä olisi myös 16-20 -vuotiaiden INOV-8-liigan osakilpailu sekä kansallinen kilpailu 10-12-vuotiaille ja aikuisille.

Johtuen kilpailukalenterin muutoksista on tehty ratkaisu, että tämän vuoden KK-finaaliin ei muodosteta etukäteen aluejoukkueita, koska karsinta- ja valintakilpailujen toteutuminen on alueesta riippuen epävarmaa.

Kilpailu käydään 14-sarjoissa henkilökohtaisena yhteislähtönä hajonnoin. Aluejoukkueen lopputulokseen lasketaan molempien sarjojen kolmen parhaan kilpailijan yhteisaika.

Kilpailukutsu ja lisätietoa kilpailusta julkaistaan lähiaikoina.

Lisätietoa ja uutisointi asiasta:

https://www.suunnistusliitto.fi/2020/06/kultainen-kompassi-cupin-finaalin-paivitetyt-ohjeet/

https://www.suunnistusliitto.fi/nuoriso/tapahtumat/kultainen-kompassi/

Sunnuntain kilpailujen toteutumiseen vaikuttaa luonnollisesti se, että pystytäänkö 15.8. Nuorten Jukola toteuttamaan suunnitellusti. Seuraamme korona-tilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeita, joiden mukaan tehdään tarvittavia ratkaisuja.

Timo Saarinen