Pohjois-Pohjanmaan alueen joukkueiden valinnat SM-sprinttiviesteihin 2019

28.4.2019

Sprinttiviikonloppu kisataan Raumalla 18.-19.5. Lauantaina juostaan nuorten EM- ja MM- sekä aikuisten MC-sprinttikatsastukset, ja sunnuntaina SM-sprinttiviestit Vanhan Rauman kauniissa kortteleissa. PP-alueella sprinttiviestipaikkoja on joka sarjassa 2.

Joukkueessa 2 naista + 2 miestä

-HD21 (2 paikkaa): 2 x SK Pohjantähti, seura päättää ja hoitaa ilmoittautumisen irmassa.

-HD18 (2 paikkaa): 2 x aluejoukkue, valintaryhmä päättää ja hoitaa ilmoittamisen.

Joukkueessa 1 nainen + 2 miestä

-HD40 (2 paikkaa): seura tai alue (jos halukkaita löytyy), alue ilmoittaa.

-HD55 (2 paikkaa): seura tai alue (jos halukkaita löytyy), alue ilmoittaa.

Pohjois-Pohjanmaan HD18/40/55 -joukkueisiin halukkaat yksittäiset suunnistajat: ilmoita viimeistään 6.5. mennessä tekstiviestillä (040-5484787/Annukka) nimesi, sarja, mahd. kyydin tarve/montako kyytiisi mahtuu. Laita viestiin myös, jos osallistumisesi on määreellä ”tarvittaessa käytettävissä, jos saan kyydin”.

Seurojen omat joukkuesuunnitelmat HD40/55: ilmoita viimeistään 6.5. sähköpostilla (annukka.goman@gmail.com) joukkueen kokoonpano.

Jos halukkaita on enemmän kuin paikkoja, valintojen perusteena käytetään vuoden 2018 sprinttirankia.

Valintojen aikataulu:

MA 6.5. deadline ilmoittautumishalukkuuksille

KE 8.5. valintaryhmä tekee päätökset aluejoukkueista

PE 10.5. ilmoittautumisten deadline irmassa

LA 18.5. juoksujärjestysten deadline irmassa klo 18

SU 19.5. SM-sprinttiviesti Rauma

Terveisin PP-suunnistuksen valintaryhmä Annukka Goman, Tarja Jokikokko ja Juho Näsi