Kultainen kompassi uusiutuu vuonna 2021

22.3.2021

Vuonna 2009 lanseerattu Kultainen kompassi -cup uusiutuu vuodelle 2021 osana Suunnistusliiton tapahtumatoiminnan kehittämistä. Kompassi -tapahtumat toteutetaan Suomen Suunnistusliiton, suunnistusalueiden ja -seurojen yhteistyönä. Uudistuksen tavoitteena on yhdenmukaistaa ja selkeyttää suunnistuksen lasten sekä nuorten matalan kynnyksen tapahtumatoimintaa ja innostaa yhä useampaa osallistumaan.

Kompassi-tapahtumat sisältävät alueellisesti järjestettävät Kompassi-cupit, -viestit ja -leirin sekä avoimen valtakunnallisen tapahtuman. Valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tulevana kesänä 22.8.2021 Valkeakoskella osana Nuorten superviikonloppua, johonkuuluu myös Nuorten Jukola sekä INOV-8-liigan finaali.Pohjois-Pohjanmaan piiristä järjestetään superviikonlopun tapahtumiin yhteiskyyti ja -majoitus ja piiri maksaa osan kustannuksista. Valtakunnalliseen tapahtumaan ei enää karsita osallistujia.

Kompassi -tapahtumien kohderyhmä ovat alle 14-vuotiaat suunnistajat. Sarjajako onH/D14 (kultakompassisarja), H/D12 (hopeakompassisarja) ja alle 10-vuotiaat (pronssikompassisarja).

Tarkempi esite ja ohjeistus löytyy alla olevan linkin takaa.

Kompassi-tapahtumat_ohjeet_v29012020

Alueellisten tapahtumien alustavat päivämäärät löytyvät alla olevan linkin takaa. Päivämääriin voi tulla muutoksia mm. korona-tilanteen takia.

Alueellisten Kompassi-cuppien, viestien ja leirien päivämäärät